Borostyanfal.hu örökzöld sövény kínálata

A borostyanfal.hu örökzöld sövény kínálata igen széles és minőségi. Kedvünkre válogathatunk a különböző dekorkavicsokból, dekorációs elemekből (fenyőkéreg) és akár egyedi, kézzel készített faládákból. A borostyánpanelek különböző méretben elérhetőek és bármilyen célterületre, nagyságú felületre ki lehet helyezni őket. A szakemberek méretre vágják és az adott helyre igazítják őket, hogy a lehető legtökéletesebben beleilljenek a környezetbe.

A borostyanfal.hu örökzöld sövény megoldása számos előnyt rejt magában. A növény védi a ház oldalát, a falat. Óvja a természeti viszontagságoktól, esőtől, napfénytől, széltől. A növényzet fotoszintézis által oxigénnel tölti fel a környezetét, valamint a levegőből meg is köti a fölösleges port és szennyeződéseket. Az emberi pszichére is számos jó hatással vannak a borostyanfal.hu örökzöld sövény termékei. Egy csöpp természetet hoz az életünkbe, ha a növényzet felfut a falon.

További előnye, hogy hőszigetelő funkcióval is bír. Természetes hőszigetelőnek számít a sövény, ez meg is fog látszani a havi gázszámlánkon. A levegőben terjedő káros anyagok és por megkötése mellett a zajszennyezést is csökkenti, ha esetleg zajosabb utcafronton lakunk, kifejezetten érdemes lehet beruházni valamelyik borostyanfal.hu örökzöld sövény termékbe.

örökzöld sövény

Borostyanfal.hu örökzöld sövény karbantartásával kapcsolatos tanácsai

A borostyán egy masszív, szívós növény. Nem igényel túl sok ápolást és mondhatni a hegy hátán is megél. Mégis, azért, hogy a fal szép maradjon és ápolt, érdemes évente egyszer visszametszeni.

Ezen kívül a borostyanfal.hu örökzöld sövény karbantartására vonatkozólag azt is tanácsolja, hogy évente egyszer szerves táppal öntözzük be a növényzetet. Ezáltal a borostyán még zöldebb, élettel telibb lesz és jóval erősebben áll ellen különböző betegségeknek, amelyek megtámadhatják.

Érdemes még itt megemlíteni, hogy a nagy nyári szárazságokban a biztonság kedvéért megöntözhetjük a sövényt, az jót fog tenni neki. Túlzásba persze nem szabad vinni, de a borostyanfal.hu örökzöld sövény növényei is élő növények, igénylik a vizet a megfelelő környezetet.

A házak falára, kerítésre, elválasztó panelekre felfuttatott borostyán növényzet tehát esztétikus és számos pozitív hatása van. Aki szeretné kertjét, utcafrontját, vagy teraszát szebbé, otthonosabbá, melegebbé varázsolni, annak mindenképpen érdemes elgondolkodnia egy ilyen beruházáson.

 

Köszi ha megosztodShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn